france swedish posture shop german swedish posture shop

Safe payment with card   nöjda kunder Return right 30 days    fri frakt  Tracked deliveries

Bättre hållning
med Swedish Posture

Kategorier

BÄSTSÄLJARE

Posture Flexi
Effektivt hållningsband – “Det svenska originalet”

395 KR

Posture Position
Hållningsväst med ryggstöd och hållningskorrigering

695 KR

Posture Reminder T-shirt
Unik hållningströja med Posture Alignment Technology

795 KR

Posture Minigym
Ultimat träningskit för hemmaträning i 4 delar

695 KR

Känner du dig stel, har ont i muskler och leder eller vill nå nästa  nivå på styrketräningen är elterapi  vad du behöver! Ger effektiv behandling, muskelstimulans och återhämtning helt utan biverkningar. 

TENS är en effektiv metod för att lindra både plötslig och långvarig smärta, tex vid mensvärk, graviditet, artros, nackspärr. 

EMS, Elektrisk Muskelstimulering, medför att muskler kontrakterar (drar ihop sig). Den används t ex för att stärka muskler, öka blodcirkulationen, eller släppa på muskelspänningar.

Bli kvitt spänningar och stelheter i ryggen och axlar. Lägg dig en stund på ryggsträckaren och känn hur du öppnas upp och blir mer rörlig. Skönt att börja dagen med att sträcka ut kroppen, vilket frigör endorfiner och energi. 

För arbetsgivare

Ta hand om din personal och se till att ditt team arbetar ergonomiskt. 

Vi ger dig förslag på paketlösningar för hela kontoret, enkla lösningar som förbättrar prestation och hälsa avsevärt.

Hur fungerar hållningsbandet?

  • Får dig att sträcka på ryggen genom bio-feedback
  • Håller ihop skulderbladen
  • Fördelar belastningen
  • Positionerar axlarna i avslappnat läge
  • Aktiverar muskulaturen
  • Främjar neutral S-kurvatur av ryggraden

VAD SÄGER SPECIALISTERNA?

“Swedish Posture hjälper dig att återställa kroppens neutrala position och kroppens förmåga att röra sig fritt och obegränsat utan smärta .”

LINDA CARLSSON
POSTURAL TERAPEUT

“Att vänja sig vid en dålig hållning innebär att kropp och hjärna lär sig att detta mönster är normalt. Allt annat upplevs som konstigt och svårt att förstå. Du kan då behöva Swedish Postures produkter för att vänja dig vid ett gott hållningsmönster. “

GABRIELLA FOLLIN
ERGONOM

“Jag möter många kunder dagligen och jag skulle faktiskt säga att dålig hållning är västvärldens epidemi. Jag rekommenderar dem alltid Swedish Postures produkter!”

HANNE KINE LAURITZEN
KIROPRAKTOR

Förbättra din hållning
på 6 veckor

Hamnar du lätt i en dålig hållning över mobilen eller datorn? Vi har produkterna som hjälper dig att ändra ditt beteende och hållningsmönster. Det gäller att öva upp sig och bli medveten om sin hållning. 

VARFÖR VÄLJA SWEDISH POSTURE

BEVISAD EFFEKT
Vi är originalet med lång erfarenhet och över 200 000 nöjda användare. Produkterna stöds av vetenskapliga tester. 

SPECIALISTER
Alla produkter har tagits fram i samråd med specialister inom hållning, smärtlindring och ergonomi.

ÖPPET KÖP 30 DAGAR
Vi erbjuder öppet köp i 30 dagar. Testa produkten hemma i lugn och ro för att bli nöjd med ditt köp. 

flera skelett

 

Det tar 3-6 helgfria dagar.
Vi skickar våra ordrar antigen via DHL eller Postnord. Med DHL så är det spårbart och kommer till upphämtningsställe, med Postnord  är det icke spårbart men kommer direkt hem till brevlådan. Beror på produkt, geografi och tillgänglighet.

Ja, i 30 dagar. Produkten ska inte ha använts mycket, bara provats. 
Testa våra produkter nu!

Nej. Efter att vi dagligen blir nerringda av förvirrade, irriterade och missnöjda kunder som köpt så kallade hållningsplagg från MyPosture/Posture Clothing APS via Instagram behöver vi förtydliga kommunikationen och vad vi står för. MyPosture är ett danskt konkurrerande bolag som har valt ett snarlikt namn på sitt bolag. Vill vi informera om att våra varumärkesskyddade bolagsnamn Posture®och Swedish Posture® inte har något med bolaget, produkterna, kundbemötandet eller webbsidan MyPosture att göra.

Vi tar inte emot några returer eller står heller inte för något i kommunikationen, produkterna eller kundbemötande av MyPosture.

Vi, Posture® / Swedish Posture® står för kvalitativa, professionellt och ändamålsenligt utvecklade produkter med dokumenterad effekt för bättre hållning. All användning av Postures / Swedish Postures produkter syftar till att träna upp den egna hållningen och bidra till bättre beteendemönster och större kroppslig medvetenhet.

0
Shopping cart
Scroll to Top